31 December 2011

Nyttårsfeiring


Her er festbordet dekket, maten er i ovnen og det meste er klart. 


Vi kveld skal vi feire både gamle og nye året. Vi blir 14 stykker, 8 voksne og 6 barn. Menyen er ganske stor med både lammelår og hamburgerrygg med masse forskjellige tilbehør. Hjemmelaget is og sjokoladesaus til desert samt alt av godteri, potetgull og forskjellige drikker som har blitt kjøpt inn. Ja her skal vi kose oss. 


Også har pc'n blitt kobla til tv'n, det er nemlig tradisjon på Island at på nyttårsaften ser vi både på tv-programmer med nyhetsbilder fra året som snart er over og så seint i kveld er det program der landets mest populære skuespillere narrer islandske kjendiser, politikere, dumme ting som har skjedd mm. Disse programmene kan vi se direkte på nettet og det skal vi. Vi er nemlig alle sammen islendinger som blir her i kveld. 


Serviettene jeg brukte er islandsk design (dvs bildene på de) som jeg fikk til jul i fjor.... det er vel på tide å bruke de. Konglene er fra hagen.

Jeg håper dere har det fint i kveld. Takk for året som snart er over !


Hérna erum við klár fyrir kvöldið. Við ætlum að vera 14 saman með góðan mat og drykk. Borðið er dekkað með íslenskum servíettum og könglum úr garðinum. Tölvan er orðin tengd við sjónvarpið því að við ætlum að horfa bæði á fréttaannálana og áramótaskaupið. 

Ég vona að þið eigið gott kvöld framundan. Takk fyrir árið sem senn er á enda! 


No comments:

Post a Comment