09 March 2012

Ting jeg er glad i...


I gangen står denne kommoden som jeg har blitt så glad i. Den sto ute i loven og når den skulle kastes fikk vi lov til å ta den og se om vi kunne bruke den. Den så absolutt ikke så spennende ut.... men vi pusset den opp og ble storfornøyde med resultatet. Jeg laget eget innlegg om oppussingen, det kan du lese her


Oppå kommoden står det et vindu uten glass som sto her i huset når vi flyttet, jeg tror det har hørt til på badet. Skiltet fine kjøpte jeg på kremmerhuset samt lille blomstervasen som greinene står i. Herlig at det nå begynner å komme blader på disse greinene. 
Lampen kjøpte jeg på loppis i sommer, hvite lysestaken husker jeg ikke hvor kommer fra og konglene har jeg plukket ute i hagen. Jeg elsker å blande sammen ting fra forskjellige steder og som har forskjellige historier. 


Oppe på pianoet er det også en samling som jeg er glad i. Selve pianoet er jo fint og synes jeg. Det fant vi i "Gis bort" katagorien på finn.no. Mannen og to kamerater hentet det med en eneste gang, fordi dette var vi enig at var en fin skatt! Siden har vi flyttet to ganger og det første folk har spurt om da er "HVEM hjalp til med pianoet" fordi det veier jo mellom 200 og 300 kilo. 


Oppå pianoet er det bilder av guttene, verdens største skatter!! Disse to hvite lysestakene kjøpte jeg i Sverige når jeg var på jentetur der sammen med noen fra jobben. 


Teksten i hvite rammen synes jeg er herlig og jeg prøver å huske på disse ordene i hverdagen og leve litt sånn. Nyt dagen, øyeblikket, vær til stede og nyt! Denne lysestakesamlingen liker jeg og. Den store fikk jeg av fineste jentene på jobben når jeg inviterte dem hjem en desember kveld i forrifjor. Den lille av glass kjøpte jeg på Home and cottage. Bildet er av store gutten vår når han var noen måneder gammal og lå ute i gresset. Den forreste lysestaken er islandsk design, rakubrent keramikk laget av dame som heter Inga KlemenzDette bittelille skiltet ligger på kommoden og.  

I dag er det fredag og jeg og minsten som har vont i magen er hjemme. Vi har sett på film og koset oss. På planen  i dag er det trening sammen med en venninne før jeg så lager fredags pizzaen og hele familien koser seg sammen på sofaen med fredags godt og The Voice på skjermen. Fredager er gode!! 

Hérna eru myndir af nokkrum af hlutunum sem mér þykir vænt um og hafa einhverja sögu. Ég elska að blanda saman hlutum úr hinum og þessum áttum, gömlum og nýjum. Myndir af gullmolunum eru náttúrulega heimsins mesti fjársjóður. 
Í dag erum við Aron heima, honum er illt maganum. Við leikum, teiknum og höfum það gott. (svona eins og hægt er með magaverki) Í dag er planið að fara á æfingu með Mögnu minni og svo er það föstudags kósý, heimabökuð pizza, öll familían í sófanum og föstudagsdagskráin í sjónvarpinu. Föstudagar eru góðir! 

4 comments:

 1. Det var en fin samling med godsaker, ja :-) Liker alt! Stilig med svart piano... selv har jeg et lysebrunt et som jeg er glad i, men som ikke er like tøft som det du har :p (Et par av tangentene henger også, men jeg klarer lissom ikke å kvitte meg med det).
  Fin blogg også forresten, her blir jeg følger :) God helg til deg, hilsen fra også "urørt blogger" :p

  ReplyDelete
 2. Så fint piano :) Jeg ønsker meg det jeg også :)
  Ønsker deg en herlig helg ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  ReplyDelete
 3. Hei!
  Så masse fint :) Herlige bilder...

  Koser oss også med fredagskvelden... 4 åringen digger The Voice men ble for trøtt så jeg måtte love å ta opp resten til han ;)

  Ha en fortsatt fin kveld og god helg!

  Klem anette

  ReplyDelete
 4. Så kjekt at du ville være med på give awayen min - lykke til!
  Ha en fin fin lørdagskveld

  Klem

  ReplyDelete