18 March 2012

Nye pulsvarmere og matpakkeinspirasjonDersom våren har kommet her på østlandet syntes jeg minsten skulle få pulsvarmere som kunne holde varme på hendene samtidig som fingrene kunne være frie til å plukke, hente, holde og leke.... 


Disse er strikket av ullrester som jeg hadde liggende. 


Minsten er stor fornøyd og mamma'n er glad for at han er varm på hendene når han leker ute. 


I det siste har jeg lest noen innlegg om matpakker, hvor kjedelige de kan fort bli og hvor vanskelig det kan være å finne på noe morsomt, sunt og fristende i boksen som blir sent på skolen hver dag. 
Dersom jeg strever med disse hverdagsproblemene også fikk jeg lyst til å vise dere to ganske vellykkede matpakker som størsten fikk i siste uke. Han er veldig kresen jeg må bry hodet litt for å finne på noe morsomt av disse enkle, samme tingene han liker. 
Her har han brødskiver med saltpølse og servelat som jeg har skjært ut med peppekakeformer. Havrekjeks, paprika, liten yoghurt og kålrot som jeg skjæret også ut med samme hus og stjerne formene som brødskivene. Denne matboksen syntes han var spennende og den kom tom hjem. 


Her hadde vi fullkorns vrap med skinke, salat, agurk og rømme. Liten yoghurt, boks med små grissini og en annen boks med agurk og små tomater. 


Håper dere har fått noen inspirasjon dere kan bruke til uka. 

Nå skal vi komme oss ut hele gjengen, hagen skal stelles og vi skal nyte solstrålene vi har her i Sandefjord. Kanskje får vi spist middagen ute i dag..... det er lov å håpe i hvert fall :) 
Ha en fin, fin, søndag!! 

Ég skellti í grifflur fyrir minnsta orminn, hann er yfir sig ánægður og mamman líka. Undanfarið hef ég verið að lesa blog innlegg um nesti, hversu einhæft það verður, hversu leiðinlegt það getur orðið að búa til nesti dag eftir dag þegar hugmyndaflugið er lítið og börnin eru kresin. Ég lagði þess vegna út myndir af tveimur nestisboxum sem Róbert fékk með sér í skólann í vikunni. Vonandi getur einhver fengið hugmyndir af þessum myndum! 
Nú ætlum við fjölskyldan að koma okkur út í sólargeislana sem skína hérna í Sandefjord. Við ætlum að taka til í garðinum, leika og svo er aldrei að vita nema við getum grillað og borðað kvöldmatinn úti..... það er allavega hægt að vona og sjá til á eftir :) 
Eigið góðan dag! 2 comments:

 1. Matpakkeinspirasjonene er supre. Takk skal du ha!
  Så kjekt at du fant innlegget om høytlesing for barn, interessant:-)
  Ønsker deg en fin søndag.

  ReplyDelete
 2. Så flotte matpakkar ;)
  Litt misunnelig gut her heime når han såg bilda...så spørs om mamsen må til pers å fikse fancy matpakkar i mårgå :)

  Takk for koselig kommentar på påske-egga mine :)

  Klem

  ReplyDelete