22 January 2012

Presentasjonsangst


Har lenge hatt lyst til å ha en epla butikk for å legge ut til salgs ting jeg har laget. I dag gjorde jeg det! Jeg åpnet en eplabutikk. Samtidig som det er kjempe moro har jeg presentasjonsangst :) 
I går sydde jeg disse skjerfene. Egentlig skulle stoffet brukes til noe helt annet, men når jeg tok på stoffet kom denne ideen ned i hodet og før jeg rakk neste tanke hadde jeg klippet og begynt å sy. Ble veldig fornøyd med disse. Laget en med stjerner til meg selv og la en ut på epla, de andre ligger også der.


Var så heldig og fikk Magna'n min på besøk igår så hun ble brukt som modell. Smokkebånd


Og noen nye sanseputer har funnet veien inn til lille butikken min. Ta gjerne en titt på Epla-butikken min.Mig hefur langað í svolítinn tíma að opna mér svokallaða Epla-búð þar sem ég get selt eitthvað af hlutunum sem ég bý til. Í dag lét ég verða af því! Ég opnaði mér litla netverslun á norsku svæði sem hýsir fullt,fullt af flottum verslunum. Á sama tíma sem þetta er rosa gaman er ég með hálfgerðan sviðsskrekk :) 
Treflar, snuddubönd og skynjunarpúðar hafa núna fundið leiðina inn í litlu búðina mína. Endilega kíkið á  Epla - búðina mína. 


7 comments:

 1. Du er så flink!!
  Jeg har lyst på Skjerfet med stjerner og det med den "perleborden". :-)
  I <3!

  Klemmer

  ReplyDelete
 2. Gratulerer med butikk på epla,masse fint du
  lager så du får nok selge. :))
  Klem Mette.

  ReplyDelete
 3. Flinke Katla. Det skal nok gå bra det vet du, Klem

  ReplyDelete
 4. ótrúlega flott hjá þér myndarlega Katla :)

  ReplyDelete
 5. Hei!
  Lykke til :) Skal inn og ta en titt ;) Ser ut til at du har mye fint!!

  Klem Anette

  ReplyDelete
 6. Hei. Hva er prisen på stjernesjerfet det var så fint:)

  ReplyDelete
 7. Hei,hei,
  Prisen på stjerneskjerfet er 210 kr. + frakt. Jeg hadde bare et og det er solgt. Kommer til å lage flere så send meg gjerne e-post på katlajons@hotmail.com hvis du vil at jeg blir i kontakt når jeg har fått laget fler.
  :)

  ReplyDelete