16 December 2011

kort,kaker,pakker....


Som jeg har fortalt dere tidligere får mannen her i heimen advents kalender. Der får han små sjokolader og kjærlighetsbrev hver dag i desember. Den 14.hadde vi vært forlovet for 9 år så da syntes jeg det var moro med noe litt mer en sjokolade... da fikk han dette skiltet :) Kjøpte jo det mest fordi jeg synes det var fint, men han syntes det var morsomt og og hengte det ivrig opp på veggen med en gang (etter at jeg hadde bestemt hvor det skulle være da) Teksten synes jeg er morsom, ikke minst fordi vi ikke er gift selv om mannen maser om det veldig regelmessig hihihi

Eins og ég hef sagt áður þá fær maðurinn hér á heimilinu jóladagatal. Í því fær hann lítil súkkulaði og ástarbréf á hverjum degi í desember. Þann 14. vorum við búin að vera trúlofuð í 9 ár og þá fekk hann þetta skilti.


Her går det i julekort, julebakst, julegaver og sofa kos om dagen. Jeg har en god del igjen og håper at jeg får det meste unna i helgen. Her ser dere et lite titt på en av julegavene som venter på å bli pakket inn.... kan jo ikke vise den hele før i romjula. I ettermiddag bara MÅ en god del bli ferdig, det er jo siste dagen i dag til å sende med posten hvis du skal være sikker på at ting er på plass før jul. 
Har du alt i boks??? 

Hérna eru það jólakort, jólakökur, jólagjafir og sófahangs þessa dagana. Ég á slatta eftir og vona að ég nái að klára mað mesta um helgina. Hérna fáið þið smá bút af einni af jólagjöfunum sem bíður eftir að vera pakkað inn.... get ekki synt hana alla fyrr en eftir jólin. Seinni partinn í dag bara ÞARF ég að klára stóran hluta af því sem eftir er því að í dag er síðasti dagurinn til að senda í póst ef það á að vera komið á áfangastað fyrir jól. 
Er allt að verða klárt hjá þér???

1 comment:

  1. Morsomt skilt! OG koselig med kalender. Vi har i helgene,mannen min og jeg.
    Klem og god helg♥

    ReplyDelete