16 November 2011

Solrik vintermorgen

 I dag har jeg og lillebror koset oss med sein og deilig frokost. Jeg har bihulebetennelse og skal holde meg hjemme hele uka. Formen begynner heldigvis å bli litt bedre så jeg har nå lyst på mat og orker å ha lille tassen hjemme. Han fikk lov til å ha fri i dag og vi koset oss skikkelig.

Sola skinner her i Sandefjord og det er frost, rim på gresset og trærne. Utrolig vakkert! 
 

Denne salaten var veldig god! Den  lagde jeg av rester fra i går kveld.... kylling i små biter (som jeg kjøpte ferdig grillet i butikken), mais, paprika, rødløk, lett rømme, litt karri og grillkrydder. Kan absolut anbefales på rista brød! 


Dersom jeg lagde et helt innlegg om storebror sin nye ullgenser må jeg også vise dere lillebror sin. Denne strikket jeg i fjor av rester av islandsk ull. Den har vært en stor favoritt hos både meg og lillebror. 

Dagen skal vi bruke til litt rydding, strikking og små pusling, sånn som formen gir lov til. Også har vi lånt Jul i blåfjell på biblioteket og har planer om å se på alle episodene de neste dagene før vi så går og ser på den nye filmen på kino. Kos!

Ha en fin, fin, vakker vinterdag dere og.

1 comment:

  1. mmm hvað þetta er notalegt elsku Katla. Dásamlegar peysurnar sem þú hefur gert á strákana! þú ert svo ótrúlega flink ;)

    Knús og kram, hlökkum til að hitta ykkur <3

    ReplyDelete