01 April 2011

Tiden går så fort!

Er bare en liten tur innom til å si ifra at jeg lever.... har ikke blogget for 6 uker eller noe sånnt.... og har ikke noen unskyldning annen en at dagene og ukene går skremmende fort og jeg har mye å gjøre. Største man har begynnt på fotball, jeg har strikkedilla, jeg elsker sofa´n min, jeg har hatt god veninne på besøk for en uke, jeg har festet sammen med veninnene, har hatt syklubb og,og,og,og.... og da legger jeg blogginga bak i prioriteringa. Jeg har til og med ikke vært innom og lest hos dere andre for par uker, det er dårlige greier!!

Jeg elsker våret som ligger i lufta, lysere og varmere dager, det å snøen smelter, perleblomster og påskeliljer er på plass, snart er det på tida å rydde og ordne på terrasen, uendelig mye vask av klisvåte dresser, ullsokker og cherroxer.... nei vent... DET er det jeg ikke liker disse dagene!!! Men det er ikke som jeg har noe valg, guttene koser seg som bare det ute om dagen og kommer klisvåte og inmarre skyttene hjem. Men guri meg de er skjønne når de kommer hjem med møkk og jord i ansiktet, håret og mellom tærne. Det er helt utrolig hvordan den driten kommer seg på disse stedene :)

Nå er det allerede april som sier oss at snart kommer sommer!! Oh det blir så deilig!! Sol, varme, kos, strandturer.... hmm.... går det an å gå ned 25 kilo på noen få uker??? Heheheh, hvis bare :)

Men,men, vi skal vel kose oss dette sommeret og, tross ekstra bagasjen. Men sunnere vaner står likevel på planen, og det er ikke første gangen de er på planene for å si det sånn :) "I januar da slutter vi å kjøpe brus!" "Til mandagen skal vi begynne å spise mer frukt og grønnt", "Neste uke skal vi begynne å trene", "Mens vi ikke trener, da skal vi i hvertfall gå mye turer", ....... :)

Helgen er kanskje tett planlagt med bursdagsfest, fotball kikkoff, middagsbesøk, jobb, klesvask og annet helge kos, forhåpentligvis en blogg-runde til å se og lese noe nytt fra dere skjønningene.

Kos dere masse !!

2 comments:

 1. endelig et nytt innlegg fra deg, snuppis!
  Velkommen tilbake ;)
  Om du finner en oppskrift for å gå ned 25 kg innen sommeren, så si ifra da ;D

  ReplyDelete
 2. Hei! Så hyggelig at du vil være med i lotteriet mitt, og takk for koselig kommentar:)
  Vi har helt jevngamle gutter, ser jeg! Min gutt ble også fem år i februar:) -Gode gutter, det!

  Deilig at våren er her! Det må vi nyyyte:)

  ReplyDelete