03 May 2010

Vi flytter....

Grunnen til lite blogging siste dagene er å vi holder på med å flytte. Vi har leiet hus siste året men nå misste vi det og har funnet oss ny leilighet. Nye leiligheten er i en blokk nede i byen. Kjempe koselig leilighet og det er veldig deilig å ha muligheten til å gå i butikken og se allt dette livet som er i byen. Leiligheten er anderledes en huset.... selvfølgelig. Her er det 2 soverom men ikke 4! Så nå er det ikke noe gjesterom og guttene er sammen i et rom. Vi trodde vi skulle få plass til to senger i det rommet men det tok allt for mye plass.... så det blir køye etter hvert. Vi har fått halv parten på plass tror jeg, men det er en del jobb til her! Viser dere bilder når ting begynner å se ut :)

For noen dager siden så stuen i gamle huset sånn ut....


Ástæðan fyrir litlu bloggi undanfarna daga er að við stöndum í flutningum. Við höfum leigt hús síðasta árið en nú höfum við misst það og fundið okkur nýja íbúð. Nýja íbúðin er í blokk niðri í bæ. Mjög kósý íbúð og það er dásamlegt að eiga möguleikan á að labba út í búð og að fylgjast með öllu lífinu sem er hérna niðri í bæ. Íbúðin er öðruvísi en húsið.... auðvitað. Hér eru 2 svefnherbergi en ekki 4! Svo að nú er ekki gestaherbergi og strákarnir eru saman í einu herbergi. Við héldum að við hefðum pláss fyrir tvö rúm í því herbergi en þau tóku bara allt of mikið pláss.... svo að það kemur koja þangað fljótlega. Við erum búin að koma ca helmingnum fyrir, en það er þokkaleg vinna eftir hérna! Ég set inn myndir þegar það fer að koma mynd á þetta hjá okkur....

Fyrir nokkrum dögum síðan leit stofan í gamla húsinu svona út....

Så dagen etter var det i nye leiligheten.
Svo daginn eftir var þetta komið í nýju íbúðina



Legger inn flere finere bilder snart
Set fljótlega inn fleiri myndir

Ha godt mandagskveld videre
Eigið áfram gott mánudagskvöld

post signature

1 comment:

  1. Synes dere er superflinke, jeg, Katla!! Det kommer til å bli så bra i den nye leiligheten når dere er ferdige!! Guttene gleder seg ihvertfall til dere får en liten pusekatt;) Fin farge på veggene i stuen, da!
    Klem klem

    ReplyDelete