11 October 2011

Høsten, en herlig årstid

Jeg synes høsten er utrolig sjarmerende. Etter gode sommerdager med varme kvelder, bading, liv og glede synes jeg det er deilig å synke litt ned i sofa'n, tenne masse lys, kose meg med strikkepinnene og kanskje et glass vin.

Jeg synes det er kjempe koselig å kunne pynte hagen og hjemmet mit med høst ting. På Island er høsten ikke så fin som her i Norge synes jeg. Der blåser det så ufattelig mye hele tiden at det går ikke an å pynte med masse ting ute, så jeg nyter det å kjøpe høstblomster, tenne lys ute på trappa så ikke å snakke om når jeg kan sette meg ut i ettermiddagssola.
En annen ting jeg er veldig glad i er mat og å invitere venner og kjente til middag. For noen dager siden inviterte vi et vennepar til islandske kreps og islandskt lammelår, herremalla det var godt :) Da var det koselig å kunne tenne mange lys og lage en lun og koselig stemmning i huset. Disse bildene blev tatt da.
Jeg er så veldig fornøyd med samlingen av lysestaker jeg har i spisestuevinduet. De er alle i lyse farger og kommer fra mange forskjellige steder. Når jeg tenner på de blir det kjempe koselig stemmning i spisestua.Nå skal jeg snart få gullguttene i seng så jeg kan synke meg ned i sofa'n, tenne flere lys og hente fram strikkepinnene.

Ha fin høstkveld alle dere!

4 comments:

 1. Høsten er kjempedigg!!!! Masse lys og mange grunner til å holde seg i sofaen under pleddet! Så koselig det var hjemme hos deg:)

  ReplyDelete
 2. Islandsk lammelår tilbredning hørtes spennende.Jeg som har flust av lammelår tilgjengelig lurer litt på hvordan du tilbrer det. Ellers enig med deg høst er en også en god årstid med lys,strikking og innekos. Takker for at du deltar på min julekalenderlotteri. Kanskje du blir en av de heldige vinnerene:)

  ReplyDelete
 3. Så koselig å samle masse forskjellige lysestaker sammen! Det ligger ganske så mange i ørti pappkasser her hjemme, mulig jeg skulle funnet dem frem?

  ReplyDelete
 4. God dag, Katla :-)
  så innmari koselig inngangspartiet deres er :-)

  og veldig fint inne også. utrolig stilig stue bordet ditt var ;-) -kreativt!!!
  blir heeelt misunnelig. men alle vil jo ha det alle andre har... også ser man seg litt blind på sitt eget.. :-S

  ønsker dere en god helg.
  klem fra Line Christine

  ReplyDelete