20 May 2011

Fredags shopping

I går kjøpte jeg nyeste Bolig Drøm og det kan jeg anbefale sterkt. Vakre, lyse sommer hjem og lun stemmning gjennom hele bladet. Blandt annet er det reportasje om hjemmet til Silje med vakkre bloggen Silje-sin og tips om hvordan en kan lage sol benk fra Anette med bloggen Anetteshus.com. Gleder meg til å bla gjennom det igjen og bli ennå mer inspirert :)

Í gær keypti ég mér nýjasta Bolig Drøm sem er nýtt norskt interiør blað. Falleg, ljós sumar heimili og notaleg stemmning í gegnum allt blaðið. Meðal annars er grein um heimilið hennar Silje sem á sæta bloggið Silje-sin og hugmynd um hvernig er hægt að búa til sinn eigin sólbekk frá Anette sem á bloggið Anetteshus.com. Ég hlakka strax til að lesa blaðið aftur og fá fleiri góðar hugmyndir :)


I dag kjøpte jeg så et nyt skilt som jeg har sett på en stund. Jeg er stor fornøyd med det og gleeeder met til å finne sted til det i nye huset! Jeg liker sånne fine ord og setninger og så er det bare så flott.

Í dag keypti ég mér svo nýtt skilti sem ég er búin að horfa á í svolítinn tíma. Ég er hæst ánægð með það og hlaaaakkaaa til að finna stað fyrir það í nýja húsinu! Mér fíla svona orð og setningar og svo er það bara svo flott.



I morgen skal jeg jobbe, det er planleggingsdag i barnehagen. Etter det skal jeg treffe de fleste kollegaene og ta meg et glass vin... eller to. Det er herlig med gode kollegaer!
Kos dere i helgen!!


Á morgun er ég að fara að vinna, það er skipulagsdagur í leikskólanum. Eftir það ætla ég að hitta flest alla vinnufélagana og fá mér eitt rauðvínsglas eða tvö. Það er dásamlegt að eiga góða vinnufélaga!



Njótið helgarinnar!!



4 comments:

  1. Så flott blogg du har:)

    Jeg elsker Boligdrøm, det bladet har alt:)

    Kos deg masse med helg og vin sammen med gode kollegaer:)

    Klem Lise

    ReplyDelete
  2. Hei :)
    jeg har kjøpt bladet i dag, og gleder meg til å lese. :)
    Håper du har en fin kveld :)

    ReplyDelete
  3. Jeg må også få kjøpt meg boligdrøm, glemmer det hver gang jeg er i butikken ;)

    Og JA; det er fantastisk med herlige kollegaer!
    Tror det er på undercover boss, at man kan nominere verdens beste kollega, og jeg vil nominere DEG!

    Sees om 8.5 timer, snuppa!
    Det skiltet er forresten bare nydelig!

    Klemmer i fleng

    ReplyDelete
  4. Ja jøss.. Tror det ble mer enn to glass vin! - jeg var ikke sur altså bare eksamensstresset *flirer*

    For en nydelig blogg du har o`islandske skjønnhet. Legger meg til som følger jeg.

    Ønsker deg en strålende helg.

    Fredagsklem fra Jørn

    ReplyDelete