14 December 2010

Det blir mer og mer jul her i heimen....
Jeg synes det er så koselig å sitte på sofaen på kvelden med bare julelys på se på julefilmer, skrive julekort eller bare kose meg.

Litt røtt her og der hører til.
I gangen har jeg sett fram mye av gamle juleting som jeg er veldig glad i, sammen med pepperkakehusene.
Det ene pepperkakehuset kjøpte jeg ferdig bakt i butikken og bare festet sammen og pyntet. Det andre bakte jeg selv og det er jeg utrolig fornøyd med. Har aldri før laga så stort pepperkakehus :)

I kveld skal jeg lage gløgg og kose meg ved å skrive julekort. Julekortene synes jeg nesten er mere verdt en gaver. Det å lage eller velge fine kort, skrive personlig hilsen til de jeg er glad i og sende med et fint bilde av guttene mine. Også det å få julekort er herlig! Det er tradisjon hos oss å vente med å opne kortene fram til seint på julaften. Når alle gavene har blit åpnet og guttene enten leker med nye lekene sine eller har sovnet henter vi oss et glass vin og koser oss ved å åpne og lese julekortene. De kortene som har blitt skrevet spesielt til oss, dvs med personlige ord er jeg mest glad i. Føler at jeg gleeeeeder meg til å lese dette årets julekort :D

Legger ut bilder av julekortene mine snart, skal lage de ferdig i kveld.

Har forresten fått julegave fra mannen min på forskudd! Nytt kamera!! Gurimalla så glad jeg er!! Har endelig fått et fint speilrefleks kamera :D

Jeg har ikke kjøpt alle julegavene og ikke og ikke og ikke.... har en god del igjen som må skje før 22.des, fordi da reiser vi til Island der vi skal feire jul sammen med familie og venner.

Har dere allt i boks til jul??
Husk å kose dere i disse førjuls tider
Klemmer fra

1 comment:

 1. Ja,hva skal jeg si?
  Om alt er i boks vet jeg ikke,men jeg har ihvertfall kjøpt nye bokser til å ha det i i dag,hi,hi!!!
  Koslige bilder ,nytt kamera!!!
  Heldig grisen!!!
  Goe klem fra Sol

  ReplyDelete