15 October 2010

En liten ny oppstilling har blitt laget på gutterommet.
Bokstavene dem sine, som jeg sydde for en stund siden og har vært på hylle henger nå på veggen sammen med et bilde av familien.
Ný uppstilling í strákanna herbergi.
Stafirnir þeirra, sem ég saumaði fyrir nokkrum mánuðum síðan og hafa staðið uppi á hillu eru komnir upp á vegg með mynd af fjölskyldunni.
Jeg holder på med spraylakking av bilderammer som skal opp på en annen vegg inne hos guttene og så har jeg noen spennende tanker for soverommet vårt.... har vært hjemme med en syk (men ikke så veldig syk) gutt for par dager, og da kommer jeg i gang med nye tanker og prosjekter, moro!
Ég er í miðjum klíðum að spraylakka myndaramma sem eiga að fara upp á annan vegg í strákanna herbergi og svo er ég með spennandi hugmyndir í kollinum fyrir svefnherbergið okkar.... Er búin að vera heima með veikan (en ekki svo svakalega veikan) dreng síðustu tvo dagana, og hefur á meðan dottið ýmislegt í hug, gaman!
Her i hjemmet går det i omgangssyken og feber hos nesten alle sammen i dag.... ekkelt! Så nå håper vi at vi får blitt friske i løpet av helgen.
Hér á heimilinu erum við næstum öll með ælupest og hita.... ógeðslegt! Svo nú bara vonum við að við verðum frísk yfir helgina.
Ha en fin høst helg!

4 comments:

  1. Hærredussen, så skjønne A og R var på bildet der! Så små! Nydelig!!
    Håper dere blir friske snart hele gjengen:)
    Hilse!
    Stor klem

    ReplyDelete
  2. Hei :)

    For en koselig blogg du har:) La oss til som følger, for deg gleder vi oss til å følge videre:) Håper det går bra? Vi blir alltid veldig glad for nye følgere, så du er hjertelig velkommen til å følge oss:)

    Stor klem fra tvillingene :)

    ReplyDelete
  3. God bedring til dere alle sammen:) Håper dere får en fin helg!! Knallflott maleri du har! Jeg likte det!
    OG - det hjertet ditt av pinner blir trolig kopiert;P
    Klem:)

    ReplyDelete
  4. Har noe til deg på bloggen min, skjønningen! :))

    ReplyDelete