26 April 2012

Et lite livstegn


Et lite livstegn her fra meg. Vi har plukket små blomster i hagen og tatt med oss inn, det synes jeg er såååå kos! Vi har også i følge islandsk tradisjon feiret årets første sommerdag med sommergaver til barna og kos. Men i dag og de siste dagene har det regnet her i Sandefjord.... jo,jo, jeg viste at trærne trengte vann... men nå synes jeg de har fått nokk! Det har jo ingen godt av for mye vann... eller?? 
Det er veeeldig lite som skjer på interiør banen om dagen.... men har fått en ny ved kasse som mannen snekret av gamle paller. Røff og kul synes jeg den ble og den rommer mye mer ved en det vi til vanlig har hatt inne, som er bra... dat blir det færre turer ut i låven for å hente ved.... har ikke tatt bilde av den, gjør det snart og viser dere.


Jeg tilbringer dagen på sofaen, men ullsokkene på, feber og snørr.... har verdens herligste lillegutt som er hjemme sammen med mamma'n sin og passer på at hun har pledd og puter nok. 
Nå håper jeg at sommeren kommer snart, gidder ikke mer støvler og søl.... jeg vil sol og lette klær! Det kommer nok om 10 dager... fordi da skal vi reise bort, en uke i syden! Og da er det jo så typisk at det blir knall vær her hjemme i mens hehehe. 

05 April 2012

Påsken er her


Påsken er her og vi koser oss.


Største man har kommet fra Island for å være sammen med oss for noen dager og han hadde med seg kusine sin så her i huset er det livlig. 


Vi har ingen store planer og det føles fantastisk! Vi sover så lenge vi vil, tar middagslur hvis vi har lyst, spiller spill, spiser god mat, hopper på trampolina, pappa'n og størsten pusser opp båten, jeg strikker, vi har seine deilige frokoster og alle koser seg maks.


Håper dere også har det fint i påsken! 



Við erum í páskafríi og njótum þess í botn. Kristófer og Sara eru hjá okkur, við höfum engin stór plön og finnst það gott. Við tökum dögunum eins og þeir koma, sofum út, borðum góðan mat, ég prjóna, ómar og Kristófer pússa upp bátinn, við hoppum á trampolíninu, slöppum af, spilum og höfum það ótrúlega gott. Vonandi hefur þú það líka gott í fríinu!